Fiets en fietser verzekerd met P-fiets – Bereken uw premie

 

 

header

 

Fiets (zn): kostbaar goed dat pijn kan doen aan de kuiten, maar dat nog meer schade kan veroorzaken aan de portefeuille bij breuk, diefstal,…

WILT U ZEKER ZIJN?
DAN WILT U VERZEKERD ZIJN!

Onze fietsverzekering biedt 4 dekkingen :

Burgerlijke Aansprakelijkheid Fiets voor € 84 (incl. taks)

De BA-verzekering voor fietsers is een verzekering voor iedere eigenaar van een elektrische fiets waarvan de ondersteuning een snelheid mogelijk maakt van meer dan 25 km/h. Deze verzekering dekt alle materiële en lichamelijke schade die u zou kunnen veroorzaken bij een ongeval waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld.

Individuele ongevallen polis Fiets voor € 48 (incl. taks)

Een valpartij of een ongeval? Geen zorgen, u bent verzekerd!  Tussenkomst bij Overlijden, Blijvende Invaliditeit, Medische kosten ( zie voorwaarden ).

Rechtsbijstand Fiets voor € 24 (incl. taks)

Bescherm u tegen alle geschillen waarin u betrokken zou kunnen raken met uw gesprekspartners in de fietssector: verkopers en/of herstellers van fietsen.

Omniumverzekering met een aantrekkelijke premie

Wij bieden een uniek, duidelijk en eenvoudig premiesysteem voor fietsen met een waarde van minder dan € 1.500 (incl. btw):

  • € 75 (incl. btw) in het geval van een elektrische fiets of een andere fiets, zolang dit geen wedstrijdfiets of een MTB is;
  • € 140 (incl. btw) in het geval van een wedstrijdfiets of een MTB.

De premie stijgt daarna met een forfaitair bedrag (€ 7,5 voor categorie 1 en € 15 voor categorie 2) per schijf van € 250.

DE WAARBORGEN GELDEN OOK VOOR DEELNAME AAN WEDSTRIJDEN (TRAININGEN EN WEDSTRIJDEN) VOOR LIEFHEBBERS WAARVOOR GEEN VERGOEDING WORDT BETAALD, MET TOEPASSING VAN EEN EIGEN RISICO VAN € 250.